CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sponsor add by:-

Thursday, January 31, 2013

Thank you

From China.New York...KL..kajang..

Thank you for visiting this blog..

Wednesday, January 30, 2013

Texas Steak House, Taman Tun Hussein Onn

Dinner with beloved friends

Chicken Wings Set - RM9.90

Grill Chicken - RM12.90

Sirlion Steak - RM14.90 & Lamb Chop - RM13.90

Place : Nice, near Carefour 
Price : Affordable
Taste : Just nice.. but the gravy a bit salty.

Thursday, January 24, 2013

Wednesday, January 23, 2013

2nd Hill - Jan 2013

Ia sangat menenangkan...

Tapi kali ini berbeza sedikit kerana membawa muka-muka baru mendaki..

Cabaran... macam tak percaya saya boleh guide org naik bukit

Sebab Bukit Broga je pun, cuba naik bukit tabur ke Nuang ke ... memang tak berani lah ... :)

Naik jam 5 pagi.. Group pertama ( saya dan lagi 2 org) yang sampai ke Puncak 1 pada Jam 6 Pagi..

Dan kami meneruskan perjalanan ke Puncak 4 dan menunggu mereka2 yang lain sampai pada jam 7.15 pagi.

Satu latihan untuk saya ... Alhamdulillah










Sunday, January 13, 2013

Fillet ikan bakar

-Cukup untuk dinner mlm ini...
-Fillet ikan di perap sama air lemon dan serbuk lada hitam kemudian di masak atas kuali tanpa minyak. .
-Brokoli dan lobak di rebus dahulu sebelum di masak bersama dengan sos seasoning
Selamat mencuba

Sunday, January 6, 2013

1st hill-hiking 2013

Tak jauh pun.. broga hill semenyih je...
Cuma org dah ramai dan tak syok sgt sbb byk port2 best utk lepak dah di tawan oleh org yg dtg awal.. sarapan macaroni goreng di atas puncak...

Wednesday, January 2, 2013

2013

Terlepas untuk update blog tarikh semalam... 1hb di mulakan dgn penuh teratur untuk kerja dan keluarga...
Alhamdulillah

Semalam bawa my bf g mandi manda..
Selesa sikit hari ni...

Insya allah ada rezeki akan dtg nanti...

Amin...